Hop til hovedindhold

Boligerne Dronninggårds Allé 24 – 26

Boligerne Dronninggårds Allé 24 - 26 i Holte er et moderne byggeri, der består af i alt 29 boliger. Boligerne ligger i et naturskønt område tæt ved Piil Skov, Furesø og Vejlesø i Holte. Der er kort afstand til S-tog og til Holte Midtpunkt, hvor der er flere forretninger. Boligerne er til borgere over 18 år, som har psykosociale vanskeligheder.

Om boligerne

 • I boligerne bor der voksne med psykosociale vanskeligheder. Der er plads til 29 beboere i bofælleskabet.

 • Boligerne består af et- eller to-værelses lejligheder fordelt i tre boligblokke på tre etager.

  Lejlighederne er mellem 55 og 72 kvadratmeter. Hver lejlighed har et lille køkken, et badeværelse, en altan og et mindre opbevaringsrum. De lejligheder, der består af et værelse, kan ved hjælp af en mobil skabsvæg blive opdelt i en opholds- og soveafdeling.

  Mellem boligblokkene i stueplan er der en fælles stue med køkken. Fra stueplan er der direkte adgang til vaskeri og de grønne fællesarealer.

 • Beboerne er til daglig beskæftiget med deres arbejde, uddannelse eller lignende. 

  Beboere og medarbejdere arrangerer i samarbejde forskellige aktiviteter, som tager udgangspunkt i beboernes ønsker og interesser. Det er forskelligt, hvem der har mulighed for at deltage i aktiviteterne, som bl.a. kan handle om bevægelse og motion, litteratur eller kreative aktiviteter. Der er egenbetaling for de arrangementer eller udflugter, som beboerne deltager i.

 • Husleje

  Du lejer din lejlighed, og der bliver oprettet en lejekontrakt, hvor de almindelige vilkår gælder efter lejeloven. Du betaler husleje, el, varme og vand.

  Rygning

  Alle fællesarealer er røgfrie områder. 

  Medarbejdere

  Der er medarbejdere til stede døgnet rundt alle ugens dage.

  Rengøring

  Beboerne skal selv sørge for, at der bliver gjort rent i deres lejlighed. Der er mulighed for at få hjælp og støtte til at få rengøringen gjort.

  Tøjvask

  Beboeren får et vaskekort til det fælles vaskeri, og betalingen for vask bliver afregnet over huslejen.

 • For at bo i boligerne skal du være over 18 år og have psykosociale vanskeligheder.

  Herefter skal din kommune vurdere, om du har mulighed for at bo i boligerne. Du skal derfor kontakte din kommune, hvis du er interesseret.

  Bor du i Rudersdal Kommune, skal du kontakte Social Myndighed og Rådgivning på 46115000

Baggrundsinformation

 • Boligerne Dronninggårds Alle´ 24 – 26 er en del af Socialpædagogisk Center. De hører organisatorisk til Social Indsats i Rudersdal Kommune.

  Kontakt
  Leder Tina Bruun Olsen
  Mail: tbol@rudersdal.dk
  Tlf. 72 68 37 37 

 • Der er løbende husmøder i boligerne. På møderne bliver der taget stilling til forskellige fælles forhold, som fx  indretning og aktiviteter.

  Herudover vælger boligerne en repræsentant til det overordnede brugerråd tilknyttet Center for Sociale Indsatser. Det overordnede brugerråd skal sikre, at beboerne får indflydelse på beslutninger vedrørende boligerne.

  Der er valg til brugerrådet en gang om året.