Hop til hovedindhold
TEMA

Aktiviteter med baby

Er du på barsel, eller leder du bare efter et aktivitets- eller kulturtilbud til dig og din baby? Der er masser af muligheder i Rudersdal, læs om dem her.

Fars Legestue

Fars Legestue

I Fars Legestue kan du komme med dit barn og lege og være sammen med andre fædre. Tilbuddet er helt uforpligtende og åbent for alle fædre med børn i alderen 0-5 år.  Du kan komme, når det passer dig i åbningstiden, og sover dit barn, så kom og få en kop kaffe sammen med de andre fædre, der er plads til barnevognen.  Du vil blive mødt af en medarbejder, som byder alle fædre velkommen og sørger for, at der er kaffe på kanden og legetøj til alle. Sundhedsplejersken kigger forbi i en time, hvor du har mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Tirsdage ml. kl. 11:00-14:00. Birkerød Bibliotek, 1. sal i børnebiblioteket Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Fri entré og tilmelding ikke nødvendig.

Læs mere her:

Fars Legestue Rudersdal

Musik for de små

Musik for de helt små

Hos Rudersdal Musik- og Billedskole finder du hold for børn helt ned til 0-5 år. Glæde, opmærksomhed, koordination, udtryk og samarbejde er noget af det, der helt fra starten lægges vægt på, at børnene får med sig. Der synges, laves fagter og bevægelser og bruges alle mulige rekvisitter og rytmeinstrumenter til at lave musik med.

Læs mere her:

Rudersdal Musik- og Billedskole

Babybio

Babybio i Holte

Trænger du til en tur i biffen? I Reprisen vises der omtrent 2 gange om måneden Babybio-forestillinger for filmtrængende, nybagte forældre. I biografsalen er lyden dæmpet en smule, og der er skruet lidt op for lyset. Der er puslebord i foyeren, og mulighed for at opvarme mælkeflasker i mikrobølgeovnen. Tomme barnevogne og sovende børn i barnevogne kan henstilles på bagsiden af biografen eller i foyeren i det omfang, der er plads.

Se det aktuelle program hos Reprise Teatret

Barselscafe

Når mor trænger til kaffe

På Kulturcenter Mariehøj i Gl. Holte kan du gøre et holdt i Kulturcafeen, om du trænger til kaffe eller frokost. Her er masser af plads til at mødes med andre og parkere barnevognen. Indendørs finder du et lille tumleområde til småbørn, og om sommeren kan man sidde ude på terrassen. 

Læs mere her:

Kulturcaféen

Babybevægelse

Babybevægelse

Sang, dans, leg, rytmer og bevægelse i samvær med andre børn og voksne. Aftenskolerne i Rudersdal tilbyder bl.a. babyrytmik, efterfødsel mor og barn samt yoga. Du kan søge hos fx DOF, AOF, FOF, LOF eller søge samlet hos Oplev Rudersdal.

Oplev Rudersdal
RudersdalRuten

Gåture der gør godt

Skal I ud og have lidt frisk luft er der (næsten) ikke noget bedre sted end Rudersdal! Den skønne natur giver rig mulighed for at komme ud med barnevogn eller babyjogger. RudersdalRuten har mange ruter du kan følge, læs mere om dem her: 

RudersdalRutens Univers

Baby i kirkerne

Tilbud for babyer i kirkerne

I Rudersdal finder du hele 8 kirker, og mange af dem har forskellige tilbud til de helt små og deres forældre fx babysalmesang, musikalsk legestue og kirkerytmik. Du finder alle tilbuddene samlet i Oplev Rudersdals kalender.

Søg i kalenderen (Oplev Rudersdal)
Babysvømning

Babysvømning

Der er intet som at opleve begejstrede babyer plaske rundt i vægtløs tilstand. Nyd samværet med din baby i varmt vand, og giv dit barn et trygt og naturligt forhold til elementet. Du kan henvende dig til Svømmeklubberne Søllerød Svømmeklub (Rundforbi Idrætsanlæg) og Sigma Swim (Birkerød Svømmehal) for at høre mere om babysvømning.

Læs mere her:

Babysvømning (Oplev Rudersdal)
Bibliotek

Med baby på biblioteket

På biblioteket finder du udover et væld af bøger til børn i alle aldre, også mange andre tilbud til børn og forældre. Der er løbende kurser i fx førstehjælp til baby, men det kan også handle om mad til de små eller børneopdragelse.

Læs mere her:

Rudersdal Bibliotekerne