Hop til hovedindhold

Gratis kurser i at komme videre med recovery

Skole på Tværs tilbyder gratis kurser, der har til formål at støtte recovery-processer og skabe bedre muligheder for at komme sig af psykiske vanskeligheder.

Kurserne er både for dig med en psykisk sårbarhed, for pårørende samt medarbejdere og frivillige i Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Gladsaxe Kommune samt Region Hovedstadens Psykiatri.

Kursuskatalog

Skole på Tværs udkommer ikke med et kursuskatalog i foråret 2023. 

Skole på Tværs

Hvis du vil vide mere om, hvilke kurser der er åbne for dig, er du velkommen til at kontakte Allan Steen Vilhelmsen på tlf: 46 11 33 79

Om Skole på Tværs

 • Skole på Tværs tilbyder kurser, som alle tager udgangspunkt i Recovery. Udvikling af kurserne er sket i et samarbejde mellem Region Hovedstadens Psykiatri, Skolen for Recovery og de fire kommuner Rudersdal, Lyngby-Taarbæk, Gentofte og Gladsaxe.

  Alle undervisere i Skole på Tværs-tilbuddet har kendskab til recovery, enten gennem egne erfaringer eller som medarbejder med  fagprofessionel baggrund.

 • Undervisningen i Skole på Tværs tager udgangspunkt i den Recoveryorienterede tankegang. Recovery betyder ”at komme sig” fra psykiske vanskeligheder og finde sin vej til en god og meningsfyldt tilværelse. At (gen)opbygge et tilfredsstillende liv er en proces, der kræver tid og vedholdenhed.

  I Skole på Tværs kommer du i gang med en proces i et støttende læ­ringsmiljø, hvor du kan lære noget om, hvordan du tager hånd om dit fysiske og psy­kiske velbefindende.

  Pårørende og frivillige lærer om, hvad det vil sige at komme sig fra psykiske vanskeligheder og støtte et menneske, som er i gang med en recovery-proces. Medarbejdere reflekterer over, hvordan man kan arbejde recovery-orienteret.

 • Du kan deltage på kurserne hos Skole på Tværs, hvis du er:

  Borger, patient, medarbejder, leder, pårørende eller frivillig i Rudersdal Kommune samt Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommune eller i Region Hovedstadens Psykiatri.

  Det er gratis at gå på kurserne.

 • Du melder dig til ved at sende en mail med din tilmelding til Skole på Tværs.

  Send en mail til kontakt@skolepaatvaers.dk med følgende oplysninger:

  • Kursusnummer og navn på kursus
  • Dit navn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Din kommune

  Du kan også ringe til os på tlf. 24 98 38 88.
  Find mere information hos Skole på Tværs, i det følgende link:
  Skole på tværs​