Hop til hovedindhold

Find plads til din virksomhed

Vil I bosætte jer i Birkerød, Vedbæk, Hørsholm, Holte eller Nærum? I Rudersdal Kommune finder du både attraktiv beliggenhed, god infrastruktur og højtuddannet arbejdskraft. Her er hjælp til at finde den helt rigtige placering for din virksomhed.

På kortet kan du se kommunens erhvervsområder. 

Du kan vælge at se flere typer af områder:

 1. Klik på 'Temavælger' i venstre side (firkanten med tre vandrette streger)
 2. Vælg den eller de typer af erhvervsområder, du ønsker at se
 3. Zoom ind på kortet for at se detaljer – eller indtast en adresse for at se, hvad der er i nærheden.

Erhvervsområder

 • Erhvervsområderne i Rudersdal ligger spredt placeret i forbindelse med kommunens byområder. Se kortet øverst på siden.

  De største erhvervsområder i kommunen er Birkerød Erhvervsby, DTU Science Park ved Hørsholm og Nærum Erhvervsby.

  DTU Science Park

  DTU Science Park er kommunens vigtigste højteknologiske erhvervsområde. Området ligger på grænsen mod Hørsholm med en fremtræden som et campuslignende miljø i en skov. Området indeholder virksomheder og institutter inden for biotek, medico, miljøteknik og IT.

  Store og små virksomheder har fordel af områdets vidensnetværk og adgang til DTU’s forskning og faciliteter.

  Læs mere om DTU Science Park​

  Produktionserhverv

  De egentlige produktionserhverv er få og ligger fortrinsvis placeret i Birkerød Erhvervsby og erhvervsområderne i Øverød og Nærum.

  Øvrige erhvervsområder

  De resterende erhvervsområder rummer mange forskellige typer virksomheder fra liberale erhverv over kontor- og administrationsvirksomheder, service- og værkstedsvirksomheder til små industri- og håndværksvirksomheder.

  Endelig findes der enkelte mindre virksomheder på ejendomme i det åbne land.

  Kommuneplan 2021 for områder med erhverv

  Der er stadig en vis rummelighed i de nuværende erhvervsområder. Kommuneplanen giver mulighed for omdannelse og revitalisering af erhvervsområderne inden for rammerne af den overordnede målsætning for kommunens erhvervsudvikling:

  Kommuneplan 2021 (vælg Erhvervsområder)

  I boligområderne kan der indpasses særlige former for boligtilpassede erhvervstyper som fx tegnestuer, kontorer og andre liberale erhverv, der ikke ændrer områdets karakter af boligområde. De nærmere retningslinjer for indpasning af erhverv i boliger findes i kommuneplanens afsnit om Befolkning og boliger:

  Kommuneplan 2021 (vælg Befolkning og boliger)

 • Der er primært ledige erhvervsarealer i DTU Science Park ved Hørsholm. Men der er også erhvervsudviklingsmuligheder i Nærum og til dels i Erhvervsbyen i Birkerød.

  Kommuneplanen er en helhedsplan for den fysiske struktur i Rudersdal Kommune herunder f.eks. regulering af boliger, erhverv, butikker, veje og natur. Den rummer en række informationer om erhvervsområderne.

  Der er stadig plads til flere virksomheder i de nuværende erhvervsområder. Kommuneplanen giver mulighed for omdannelse og fornyelse af erhvervsområderne inden for rammerne af den overordnede målsætning for kommunens erhvervsudvikling. Læs mere i Kommuneplan 2021 under afsnittet Erhvervsområder.

  I boligområder kan særlige erhvervstyper indpasses som f.eks. tegnestuer, kontorer og andre liberale erhverv, der ikke ændrer områdets karakter af boligområde. De nærmere retningslinjer for indpasning af erhverv i boliger findes i Kommuneplan 2021 under afsnittet Befolkning og boliger.

  Kommuneplan 2021 (vælg "Erhvervsområder")

  Du kan også finde information i Greater Copenhagens investorportal, hvor vi er repræsenteret med DTU Science Park og Nærum Erhvervsområde:

  Greater Copenhagen Investements (in English)​

 • På kortet kan du vælge erhvervsområder opdelt efter branche:

  1. Klik på 'Temavælger' i venstre side (firkanten med tre vandrette streger)
  2. Vælg den eller de brancher, du ønsker at se
  3. Zoom ind på kortet for at se detaljer – eller indtast en adresse for at se, hvad der er i nærheden

   

 • Rudersdal Kommune ligger godt placeret i forhold til jernbaner og motorveje.

  På kortet kan du også se busruter, busstoppesteder og parkeringspladser. Zoom ind på kortet for at se detaljer – eller indtast en adresse for at se, hvad der er i nærheden.

  Se buskøreplaner mv. på Din Offentlige Transport:

  Din Offentlige Transport