Hop til hovedindhold
TEMA

Hop&Rock 2024

Hop&Rock bliver afviklet den 30. maj 2024 på Rudegaard Idrætsanlæg.

Børn og konfetti

Om Hop&Rock

Hop&Rock-festivalen er for alle indmeldte børn i en kommunal SFO- og SFK i Rudersdal Kommune.
Målet med Hop&Rock er at skabe en fælles oplevelse for alle kommunale SFO/SFK-børn med fokus på musik og fritidsaktiviteter.

På festivalpladsen på Rudegaard Idrætsanlæg findes et væld af foreninger og kulturinstitutioner, der giver børnene mulighed for at prøve en aktivitet, de ikke har prøvet før: Alt fra amerikansk fodbold til harmonikaspil.

Børn optræder på scenen under konfetti

Børn på scenen

Alle deltagende børn får mulighed for spille, synge eller danse på den store scene, der afslutningsvis overtages af et større, dansk navn.

Siden festivalens start i 2009 har kunstnere som L.I.G.A., Wafande og senest Aksglæde og Ericka Jane optrådt for de mange begejstrede børn.

I 2024 løber festivalen af stablen den 30. maj. 

Optræden på scenen ved Hop&Rock
Danser Med Piger

Danser Med Piger er årets hovednavn

Danser Med Piger er årets hovednavn på Hop&Rock 2024!

Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Bandet står bag hits som ’God Pige’ ft. TopGunn,’Kemikalier’ ft. Kidd, som var P3s Uundgåelige i 2022 og nummeret ’Danser med Piger’, som var den mest spillede sang på P3 i 2022.

Der er garanti for masser af hits og dans, når Danser med Piger går på scenen til årets Hop&Rock den 30. maj på Rudegaard stadion.

Fakta om festivalen

 • Festivalen drives for sponsorater fra lokale firmaer og betaling fra de kommunale skolefritidsordninger, der bidrager ud fra antal deltagende børn og stiller medarbejdere til rådighed til afviklingen.

  Hop&Rock finansieres derudover ved midler fra Skoleområdet og Kulturområdet.

 • Børn fra skolefritidsordningerne optræder med musik, dans og sang, som de på forhånd har øvet sig på.

 • Forældre til SFO-børn hjælper til ved festivalen med opsyn og sikkerhed.

 • Festivalen har fundet sted siden 2009, og den er inspireret af SFO-festivalen ’Vilde Vulkaner’.

 • Deltagerne kan købe mad og drikke fra lokale leverandører.

 • De mange tilmeldte SFO'er og SFK’er får hver deres farve t-shirts på dagen, så de kan finde hinanden og pædagogerne. 

  Festivalen er arrangeret og udviklet af en projektgruppe med repræsentanter fra SFO’erne og kulturområdet.

 • Hop & Rock finder sted den sidste torsdag i maj på Rudegaard Idrætsanlæg, Kongevejen 464, 2840 Holte.

To mennesker i bevægelse

Bliv frivillig

Har du børn i en af kommunens SFO eller SFK’er, kan du blive frivillig på Hop&Rock. Der er altid brug for flere hænder til at hjælpe med salg af sodavand eller opsynsvagter i tidsrummet kl. 12-20. Derudover er der behov for stærke hjælpere til at afmontere hegn, scene, scenepodier efter festivalen kl. 20.00-21.30. Kunne dette være noget for dig, kontakt da dit barns SFO-leder eller Anders Westh fra festivalens projektgruppe: awes@rudersdal.dk

Oplys:

 • Navn på hjælper, mailadresse og telefonnummer.
 • Hvilken skole du er tilknyttet samt barnets (børnenes) navn og klasse.
 • I hvilket tidsrum du kan hjælpe.

Skal din forening være med?

Hop&Rock er blevet en årlig, stor og veletableret aktivitetsdag med musik, leg og bevægelse. Flere af kommunens foreninger, kulturinstitutioner og folkeskolernes SFO'er og SFK'er er med til at fylde dagen med spændende, udfordrende og ikke mindst underholdende aktiviteter. 

At deltage på Hop&Rock som forening er en enestående mulighed for at nå ud til knap 4.000 børn og 3.000 forældre. Ca. 18 foreninger er med hvert år med forskellige aktiviteter, f.eks. fodbold, mountainbike, prøv-en-harmonika, kick boxing, rollespil og meget andet.

Skal din forening være med?

Skal din forening være med, så tilmeld dig via nedenstående link eller kontakt foreningskonsulent Bo Eriksen på boe@rudersdal.dk. Deadline for tilmelding er 8. april 2024.

Tilmelding til Hop og Rock
To mennesker i bevægelse
Rollespiller på Hop&Rock

Det siger foreningerne

Hvad synes foreningerne om at være på Hop&Rock? SNIK Atletik har været med lige fra begyndelsen. Næstformanden for SNIK Atletik Jørgen Knudsen fortæller:

’Det er sjovt at være med for der er en rigtig god stemning på pladsen. Vi har nu været med i rigtige mange år. Personligt er det en rigtig sjov og hyggelig dag, hvor vi møder mange andre foreninger og aktører, der har været med tidligere. Som ny foreninger, der tænker på at være med til Hop&Rock er det en god mulighed for at reklamere for sig selv, og hvis foreningen har en ungdomsafdeling er det også et sted hvor der kan hverves nye medlemmer.
Hop&Rock er en sjov og hyggelig dag.'

Bliv sponsor

Hop&Rock kan ikke lade sig at gøre uden sponsorer. Læs her hvorfor et par af Rudersdals lokale virksomheder vælger at være sponsorer for en lokal børnekulturfestival:

Marie Sylvest Nielsen, Bjarne Nielsen A/S (sponsor 2023)
Hvad giver det jeres Firma at være sponsor for en lokal børnekulturfestival?
Det giver vores virksomhed mulighed for at vise lokalsamfundet, at vi ønsker at støtte de lokale og deres arrangementer. Det er med til at gøre, at vores virksomhed bliver synliggjort.

Hvordan ser I Hop&Rock bidrage til børneliv i Rudersdal Kommune?
Det er en dag som står i børnenes tegn, hvor det er dem der er i fokus. Det giver børnene en festlig dag med højt humør, som gør, at de har noget at se frem til hvert år.

Hvad er dine forventninger til årets Hop&Rock?
Vi forventer en dag med en masse glade børn og forældre. Derudover regner vi med at kunne komme i dialog med potentielle kunder.

Er du interesseret i at blive sponsor, så ring til Michael Hørdum på tlf.: 72684755 eller send en mail:

MICHAEL HØRDUM

Læs om sponsormulighederne

Fotos: Rudersdal Kommune.