Hop til hovedindhold

Kastanjehuset

Kastanjehuset er et højt specialiseret § 104 samværs- og aktivitetstilbud, der henvender sig til voksne borgere med betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og multiple handicap.

Kastanjehuset er et handicapvenligt hus på tre etager, der ligger midt i naturskønne omgivelser i Ebberød, omkranset af Rude Skov. I huset har vi to grupper hvor hovedfokus er socialpædagogisk tilrettelagt samvær og aktiviteter, to grupper hvor hovedfokus er sansemotorisk træning og en gruppe hvor der er samvær og aktiviteter i særligt strukturerede rammer.

Vi har forskellige aktiviteter i hverdagen, der giver mulighed for udvikling, samtidig med at eksisterende færdigheder vedligeholdes gennem fysisk udfoldelse og sanseintegrerende aktiviteter.

Vi nyder naturen på vores udedage, hvor vi bl.a. hygger i fællesskab, har bål, laver pandekager og laver fysiske aktiviteter.

Af andre aktiviteter kan nævnes folkedans, fællessang, bagning eller ture ud af huset i vores bus. Vi er et dagtilbud med stolte traditioner, hvor vi fejrer fastelavn, påske, Sankt Hans, Halloween og jul, med fokus på fællesskabet. Vi tilbyder samvær med ligestillede og giver derigennem mulighed for at skabe og bevare relationer med andre borgere i Kastanjehuset.

Vi har åbent fra kl. 8.30 – 15.30 og der er mulighed for både heldags og halvdags tilbud. Halvdagstilbud er fra kl. 8:30-11:30 eller kl. 12:30-15:30 Der er 53 fuldtidspladser i Kastanjehuset.

Hvis du vil vide mere

Bor du i Rudersdal Kommune kan du kontakte Social Myndighed og Rådgivning: 46115000