Hop til hovedindhold
Nyhed

Rudersdal hylder Danmarks udsendte med taler af blandt andre Jakob Ellemann-Jensen

Flagdag: Borgmester Ann Sofie Orth inviterer veteraner og alle borgere i Rudersdal til flaghejsning og sammenkomst på rådhuset i Holte torsdag den 5. september.

Flagdagen for Danmarks udsendte og veteraner markeres i Rudersdal og er for alle kommunens borgere og veteraner. 

- Flagdagen er en vigtig begivenhed, hvor vi hylder vores udsendte og vores veteraner, der – ofte med liv eller førlighed som indsats – er med til at skabe sikkerhed i verden. Jeg ser frem til, at vi også i vores lokalsamfund hædrer, mindes og anerkender de mennesker, der er eller har været udsendt på en mission for Danmark, siger borgmester Ann Sofie Orth, Rudersdal Kommune.

Danmarks interesser i en urolig verden

Arrangementet begynder kl. 8.00 med flaghejsning foran Rudersdal Rådhus, Øverødvej 2, 2840 Holte. Herefter serveres kaffe og morgenbrød i rådssalen, mens formanden for Den Danske Ukraine Komité Jakob Ellemann-Jensen og veteran og chef for Center for Operativ Folkeret Ulrik Graff vil holde taler.

- Den internationale sikkerheds-og forsvarspolitiske er på mange måder gået fra slem til værre og med blandt andet Gaza-konflikten samtidig med, at der ikke synes at være håb om en snarlig afslutning af krigen i Ukraine. Det vil vores to talere blandt andet komme ind på, siger Ann Sofie Orth. Hun gør samtidig opmærksom på, at arrangementet er åbent for alle borgere.

Tilmelding til arrangementet

Interesserede kan tilmelde sig til SH@rudersdal.dk eller på telefon 72682012 – senest den 3. september af hensyn til det praktiske.

Program for Flagdagen 5. september 2024

  • Kl. 8.00-8.15 Flaghejsning og musik foran rådhuset
  • Kl. 8.20-9.00 Kaffe og morgenbrød i rådssalen og taler ved:
    • Jakob Ellemann-Jensen, formand for Den Danske Ukraine Komité 
    • Ulrik Graff, veteran og chef for Center for Operativ Folkeret 
    • Afslutning ved borgmester Ann Sofie Orth