Hop til hovedindhold

Mød medarbejdere

Rudersdal Kommune er en alsidig arbejdsplads. Her kan du møde tre medarbejdere i Rudersdal Kommune.

Trine stående foran krogholmgaard
FRA FRIVILLIG TIL ANSAT

Mød Trine

Mit hjerte brænder for at gøre en forskel.

Igennem mit frivillige arbejde har jeg de sidste 7 år brugt meget af min fritid på at støtte andre mennesker, fordi det giver mig meningsfuldhed i min hverdag. Det giver mig glæde af møde nye kulturer og at kunne støtte dem med alt fra det kedelige til det spændende og fra det triste til det sjove. Udviklingen hos den enkelte, når man bliver mødt, er enorm.

I mit arbejdsliv har jeg altid ønsket at skabe en bedre hverdag for mennesker omkring mig. Mit hjerte brænder for at gøre en forskel, og det føler jeg, at jeg gør som specialkonsulent i Rudersdal kommune på Ukraine-indsatsen. Jeg håber inderligt, at jeg sammen med mine medmennesker kan skabe et midlertidigt hjem som bidrager til den enkeltes behov

Martin - Mød en medarbejder
SERVICE I FOKUS

Mød Martin

I mit job er der stort fokus på service, der er højt til loftet, og der er alsidige arbejdsopgaver – det er lige mig.

Martin har siden 2019 været teknisk servicechef i Rudersdal Kommune. Han er chef for rådhusbetjentene og kantinepersonalet på rådhuset i Holte og i Administrationscenteret i Birkerød. 

Rådhusbetjentene servicerer især dem, som har den borgernære kontakt, og som sidder på rådhuset eller i Administrationscenteret. Det kan være alt fra at hjælpe med små praktiske ting, så som at udskifte en lampepære til at ringe efter en VVS’er, hvis der er brug for det. Det er også betjentenes opgave at holde opsyn ved møder og arrangementer, men også at hjælpe til, hvis der er nogle situationer, hvor sagsbehandlere har brug for hjælp med opsyn på grund af en ubehagelig situation med en borger. Vi har også et trykkeri, som vi står for, fortæller Martin.

Dorthe
Naturen som arbejdsplads

Mød Dorthe

Jeg elsker at arbejde i naturen. Jeg elsker at få vind, regn og sol i ansigtet. Det med at kunne gå ude i fuglekvidder hele dagen og mærke solens stråler, det er ret fantastisk.

Dorthe er gartner og har været ansat i Teknik & Miljø siden 2017. I samarbejde med sine kollegaer arbejder Dorthe hårdt for, at borgerne skal nyde godt af naturen. Dorthe er uddannet skov- og naturtekniker, og har derfor en bred viden om at plante, passe og pleje, men også om økologi, miljø og naturnær skovdyrkning.

Vi prøver at fremme det naturlige og gøre undergrunden bedre. Det gælder både når vi høster korn, græs og brænde ude i skoven, men også når vi får nye valmuer og andre spændende urter, som gør, at sommerfuglene kommer. Når vi får flere insekter og mere dyreliv generelt, samt forskellige træarter og planter, så er vi med til at øge biodiversiteten. At være med til at gøre de her ting for vores samfund og borgere, synes jeg er fedt. 

Pædagog med børn i naturen
Naturen i det pædagogiske arbejde

Mød Mads

Jeg ser en stor værdi i at kunne benytte den nære natur i mit pædagogiske arbejde

Mit børnehus ligger i Bistrup. Nærområdet har rigtig mange naturskønne områder med masser af skov og mange søer. Vi bruger naturen som en del af vores pædagogiske læringsrum. Vi kigger på og undersøger naturen ved ture på egen hånd eller sammen med vores dygtige naturvejledere. Jeg ser en stor værdi i at kunne benytte den nære natur i mit pædagogiske arbejde.

Mads Holm, pædagog i Børnehuset Fredsholm