Hop til hovedindhold

Politiske partier og lister

Her kan du finde kontaktoplysninger til de partier og lister, der er aktive i Rudersdal. Du kan også læse om støtte til politisk arbejde.

Politiske partier og lister - lokalafdelinger i Rudersdal

Støtte til politisk arbejde

 • Tilskuddet til politisk arbejde udgør i 2024 et fast beløb på kr. 8,25 pr. modtaget stemme ved det seneste kommunalvalg.

 • Et parti eller en liste, der har deltaget i det senest afholdte kommunalvalg, kan efter partistøtteloven modtage tilskud til deres politiske arbejde.

  For at modtage støtte skal partiet eller listen har modtaget mere end 100 stemmer ved seneste kommunalvalg. Lister, som indgik i et listeforbund, yder vi tilskud, hvis listeforbundet fik mere 100 stemmer.

 • For at søge tilskud til politisk arbejde kan du udfylde ansøgningsskemaet, som findes her:

  Ansøg om tilskud til politisk arbejde efter partistøtteloven (borgeronline)

  Bemærk, at du skal bruge MitID for at udfylde ansøgningsskemaet.

  Det er ikke et krav, at I bruger ansøgningsskemaet ved ansøgning om partistøtte. Ansøgningsskemaet indeholder imidlertid alle relevante oplysninger, og derfor anbefaler vi, at I bruger skemaet. I kan sende ansøgningen til kommunen ved personlig henvendelse, pr. post eller e-mail.

 • Du kan søge støtten løbende – der er ikke nogen bestemt ansøgningsfrist. Men I kan kun sende én ansøgning pr. kalenderår.

  Ansøgningen behandles af Rudersdal Kommune. Du kan forvente at få svar senest 14 dage efter, at du har sendt ansøgningen.

 • I overensstemmelse med Partistøttelovens § 11 d stk. 6 offentliggøres nedenfor oplysninger om private og anonyme bidrag modtaget af partiernes kandidatlister og opstillede kandidater.

  Udbetalt partistøtte

  Beløb kr. Tilskud fra private til kandidat-listen Anonyme tilskud til kandidat-listen Tilskud fra private til opstillede kandidater Tilskud fra anonyme til opstillede kandidater
  A Socialdemokratiet 27760,00 Nej Nej Nej Nej
  B Det radikale venstre 19.776,00 Nej Ja Nej Nej
  C Det Konservative Folkeparti 84.592,00 Ja Nej Nej Nej
  D Nye Borgerlige 6.848,00 Nej Nej Nej Nej
  F SF - Socialistisk Folkeparti 11.232,00 Nej Nej Nej Nej
  I Liberal Alliance 7.064,00 Nej Nej Nej Nej
  L Lokallisten 23.240,00 Nej Nej Nej Nej
  O Dansk Folkeparti 2.504,00 Nej Nej Nej Nej
  R Borgerfokus
  V Venstre 58.624,00 Nej Nej Nej Nej
  Ø Enhedslisten 13.408,00 Nej Nej Nej Nej