Hop til hovedindhold

For dig mellem 15 - 25 år

Bruger du kokain, MDMA, andre stoffer eller drikker du lidt for meget? Vi tilbyder gratis behandling for dig som ønsker at ændre eller stoppe dit forbrug.

Har du brug for at snakke med nogle om dit forbrug af stoffer eller alkohol?

Har nogle i din vennekreds sagt, at dit forbrug har ændret dig? Måske bruger du for mange penge på øl og stoffer? Eller du har tænkt på at nedsætte  eller ændre dit forbrug.

Oplever du, at dit forbrug er begyndt at påvirke din hverdag, og føler du, at du er blevet anderledes, end du var tidligere? Så kan du komme og tale med os.

Samtalen kan foregå pr. telefon eller hos os. Du kan være anonym, hvis du ønsker det. Du kan også tage en ven, dine forældre, en kæreste eller andre med til samtalen.

Efter samtalen finder du ud af, om du har lyst til at vi taler sammen igen.

Du kan sende os en SMS på mobil 72 68 31 20.

Information

 • Oplever du at alkohol, hash, kokain, MDMA, lightergas eller andre stoffer fylder lidt for meget i dit liv?

  Så kan MOVE være noget for dig.

  MOVE er et samtaleforløb, hvor du bestemmer, hvad du vil tale om. Det kan være, hvordan du har det? Hvad der fylder mest i dit liv lige nu? Eller hvordan du kan ændre eller nedsætte dit forbrug af alkohol eller stoffer for ex. at have flere penge i hverdagen eller nemmere ved at passe din skole eller arbejde.

  MOVE består af 12 samtaler og du vil modtage et gavekort på 200 kr. hver anden gang du møder. Gavekortet er skattefrit. Modtager du offentlige ydelser, vil du ikke blive modregnet. Du sætter mål for det du ønsker og sammen lægger vi en plan, der er realistisk for dig.

  Efter de 12 samtaler fortsætter du med 6 måneders opfølgning. Den kan være virtuelt eller pr. telefon.

  MOVE er ambulant, dvs. at du kan gå i skole, følge dit studie eller passe dit arbejde samtidig med at du får hjælp herfra.

  Samtalerne er gratis.

 • Forældre til unge er velkomne til at få vejledende samtaler om det at være forælder, om hvordan du kan støtte den unge og samtidig passe på dig selv og resten af familien.

   

  Du kan også deltage i vores 2 temaarrangementer, hvor vi taler om hvilke rusmidler de unge tager og hvordan det er at være forælder til en ung som tager stoffer eller drikker for meget alkohol. Du kan læse mere om temaarrangementerne her: https://rudersdal.dk/borger/sundhed-og-sygdom/alkohol-og-stoffer/temaarrangementer-foraeldre

   

  Du kan også velkommen til at deltage i pårørendegruppe. Du kan læse mere om tilbud til pårørende her:

  Støtte til pårørende

 • Kontakt Rudersdal Rusmiddelcenter, hvis du har brug for hjælp.

  Du kan sende en SMS på 72 68 31 20, så kontakter vi dig.

  Du kan ringe til os på telefon 46 11 31 20 i tidsrummet mandag -onsdag kl. 8:30-15:30, torsdag kl. 8:30-17:30 og fredag fra kl. 8:30-13:00.
   

  Vi har også åbent for personligt fremmøde på vores adresse: Teglporten 11, 2. sal, 3460 Birkerød.

  Du finder vores åbningstider her.