Hop til hovedindhold

Se aktuelle vejarbejder og modtag sms

På denne side kan du holde dig opdateret om aktuelle, større vejarbejder. Du kan også vælge at få en sms med info om nyt i netop dit område.

Aktuelle vejarbejder

• Rudersdal Kommune har stadig travlt med at lappe slaghuller efter efterårets og vinterens megen nedbør.

På kortet herunder kan du se de steder afmærket, som er hårdest ramt, og hvor Driftens folk gør en stor indsats for at komme problemerne til livs.

• Rudersdal Kommune lægger ny asfalt på Skelstedet.

Det sker tirsdag og onsdag den 18.-19. juni.

Mens arbejdet udføres, kan der ikke parkeres på Skelstedet i tidsrummet kl. 7-16. Derfor opfordrer vi til at parkere på egen grund.

Beboerkørsel er tilladt, men der kan være ventetid på at kunne passere arbejdet.

Mere info: Janni Elkjær, Rudersdal Kommune, jelh@rudersdal.dk.

• Rudersdal Kommune lægger ny asfalt på Toftebakken på strækningen fra Søndervangen til Silvan.

Den gamle asfalt fræses af onsdag aften / nat den 19. og 20. juni. Torsdag aften / nat den 20. og 21. juni lægges den nye asfalt på.

Arbejderne udføres i tidsrummet kl. 20-06 begge dage. Vejen er åben for kørsel til og fra virksomhederne i området, men spærret for øvrig trafik mens der arbejdes.

Mere info: Janni Elkjær, Rudersdal Kommune, jelh@rudersdal.dk.

• Trapperne ned til tunnelen under Kongevejen ved Grünersvej / Skolevej i Holte renoveres i ugerne 25-28.

Trapperne er afspærret, mens arbejdet foregår, men selve tunnelen påvirkes ikke af arbejdet, her vil der stadig være fri passage.

Det er kun trapperne, der vil være spærret, mens der renoveres - det er de allerede i dag på den ene side pga. den meget dårlige tilstand.

Mere info: Janni Elkjær, Rudersdal Kommune, jelh@rudersdal.dk.

• Rudersdal Kommune færdiggør arbejdet med den nye cykelsti på Søndervangen.

Den sidste asfalt lægges på cykelstien og kanten af vejen. Det sker i uge 32, fra den 5. til den 8. august, alle dage fra kl. 7-18.

Mens arbejdet udføres, er vejen lukket for gennemkørsel, og der må heller ikke parkeres.

Mere info: Janni Elkjær, Rudersdal Kommune, jelh@rudersdal.dk

Få sms med info om vejarbejder

Rudersdal Kommune sender information ud til kommunens borgere via sms. Det gør vi fx ved vejarbejder og driftsændringer.

Sådan får du besked

• Som udgangspunkt er alle mobilnumre offentligt tilgængelige gennem teleselskaberne.

Derfor er du med stor sandsynlighed således automatisk tilmeldt vores sms-service. Det betyder, at du får en sms, når der sker noget i dit område, vi gerne vil informere dig om.

Typisk vil det være om et asfaltarbejde, som måske betyder, at du skal parkere din bil et andet sted, mens arbejdet foregår.

Selve udsendelsen sker gennem vores leverandør Blue Idea.

Tilmelding hvis du ikke har et offentligt nummer

Du kan selv tilmelde dig, hvis du ikke har et offentligt mobilnummer, fx hvis du har en firmatelefon eller et taletidskort.

Ligeledes kan du naturligvis altid framelde dig vores service, hvis du ikke ønsker at modtage sms fra os.

Begge dele gøres ved at bruge dette link:

Tilmeld eller afmeld mobilnummer

Når du klikker på linket, forlader du rudersdal.dk og kommer ind på Blue Ideas hjemmeside.

Når du har klikket, skriver du dit mobilnummer og følger vejledningen.