Hop til hovedindhold
Nyhed

Nu åbner borgerservice i Holte

Både borgere og politikere har længe ønsket borgerservice både i Holte og Birkerød. Efter renoveringen af Holte Bibliotek er Borgerservice nu klar til at åbne i Holte den 4. september.

Rudersdal Kommune har gennem de seneste år arbejdet med at gøre bestilling af pas, kørekort og MitID nemmere, mere fleksibelt og frem for alt i højere grad at gøre afhentning uafhængigt af begrænsede åbningstider. Første trin var flytningen af Borgerservice til Birkerød Bibliotek sidste år.

Efter renoveringen af biblioteket i Holte Midtpunkt er kommunen nu klar til at åbne Borgerservice på Holte Bibliotek onsdag den 4. september kl. 10.00. De nuværende åbningstider for Borgerservice i Birkerød fordeles fremover mellem bibliotekerne i Birkerød og Holte:

Åbningstider i Borgerservice

  • Mandag kl. 10-18 i Birkerød
  • Tirsdag kl. 10-15 i Birkerød
  • Onsdag kl. 10-12 i Holte
  • Torsdag kl. 10-18 i Holte

I Holte vil der stå en boks til pasafhentning inde i biblioteket, så det er muligt at afhente pas inden for hele bibliotekets selvbetjente åbningstid. Herudover vil der være mulighed for hjælp til MitID på Nærum Bibliotek og Vedbæk Bibliotekstilbud to timer om onsdagen.

Borgmester Ann Sofie Orth glæder sig over åbningen: 

Kommunen er til for borgerne, og vi skal gerne gøre det så nemt som muligt for borgerne, at komme i kontakt med kommunen. Der er bestemt ingen grund til, at alt skal ligge ét sted, og derfor glæder jeg mig over, at vi nu kan tilbyde borgerservice både på bibliotekerne i Birkerød og Holte Midtpunkt og hjælp til fx MitID i Nærum og Vedbæk.