Hop til hovedindhold

Aktiviteter for aktive seniorer

Er du pensionist eller efterlønsmodtager, har du mange muligheder for oplevelser på egen hånd eller sammen med andre.

Tilbud til seniorer

 • Der er tre aktivitetscentre i kommunen, hvor du kan mødes med andre og få nye venskaber. Det er Aktivitetscenter Rønnebærhus i Holte, Aktivitetscenter Teglporten i Birkerød og det brugerstyrede Bakkehus i Vedbæk. 

  I Rønnebærhus og Bakkehus er der en hyggelig cafe, hvor du kan nyde et godt måltid med drikkevarer og kaffe og kage og få en snak med andre.

  Der foregår også et væld af spændende aktiviteter som fx motionshold på alle niveauer, yoga, stolegymnastik, dans, senior-triatlon for mænd og fremmedsprog, sang, kreative aktiviteter som fx syning og maling. Der er også mulighed for at spille bridge, billard og brætspil.

  Se mere om de enkelte aktivitetscentre nedenfor:

  Aktivitetscenter Teglporten
  Aktivitetscenter Rønnebærhus
  Aktivitetscenter Bakkehuset

 • Grøn puls 60+ er udendørs træning med stræk, styrke, løb, rask gang og et godt grin. Træningen er for alle interesserede - dog primært, hvis du er 60+. Efter fælles opvarmning fordeles alle i gå-, lunte- og løbegrupper. Ruterne er på 2, 3 og 5 km. Træningen sluttes med stræk og afspænding.

  Der er aldrig aflysninger på holdet, da frivillige instruktører kan træde til.

  Læs mere om tid, sted og pris på linket nedenfor:

  Grøn Puls 60+​

Find flere oplevelser...

Du kan finde flere oplevelser i vores oplevelseskalender Oplev Rudersdal. Oplev Rudersdal byder på teater, film, foredrag, udstillinger og meget, meget mere.

Find flere oplevelser på oplevrudersdal.dk