Hop til hovedindhold

Er du godt i gang med opstart af virksomhed?

For dig, som er godt i gang og fx:

• Har erfaring fra tidligere virksomhedsetableringer
• Er i gang og har de første kunder
• Arbejder med en skalérbar forretningsmodel og overvejer finansieringsmuligheder
• Tænker internationalt

Så tilbyder vi 1:1-sparring. På de  individuelle vejledningsforløb, eller på ét eller flere møder,  udvikler vi sammen din idé og dine forretningsaspekter. 1:1 sparring tilbydes til iværksættere, som har CVR.nr., klar pitch og indledende markedserfaring

Vi tilbyder også forskellige workshops om grundlæggende emner som forretningsmodellering og SoMe-salg, og mere specialiserede udviklingsprogrammer.

Vi har fokus på at skabe endnu flere vækstiværksættere og at skabe et målrettet udviklingsprogram for den vækstparate og skalerbare iværksætter.

Ring til Erhvervshus Hovedstaden på 30 10 81 15 eller send en mail på ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. Erhvervshusets konsulenter har speciale i de særlige udfordringer, der er forbundet med etablering. Det kan f.eks. være product/market fit, salgsstrategier, forretningsmodellering, tidlig finansiering eller ganske enkelt overblik og strategisk udvikling.

Du er også velkommen til at kontakte Rudersdal Kommunes erhvervschef Bjørn Engsig på ensi@rudersdal.dk eller tlf. 72 68 31 38.