Hop til hovedindhold

Genoptrænings- og rehabiliteringscentre

Hvis du skal til genoptræning i Rudersdal Kommune foregår det på et af vores genoptrænings- eller rehabiliteringscentre. Du kan læse mere om centrene nedenfor.

Om centrene

 • Beliggenhed

  Skovbrynet ligger i et dejligt naturskønt område tæt på Holte Midtpunkt og Søllerød Sø. Derfor bruger vi ofte vores udendørsomgivelser til at træne i. På Skovbrynet er der mulighed for både ambulant genoptræning og døgnophold med genoptræning og rehabilitering. 

  Træningsfaciliteter

  Rehabiliteringscenter Skovbrynet råder over gode træningsfaciliteter. Vi har store og lyse træningssale, hvor der er træningsmaskiner. Vi har også et træningskøkken, hvor der er mulighed for at træne dine færdigheder og hverdagsaktiviteter. Derudover har vi aflukkede undersøgelses- og samtalerum.

  Varmtvandsbassin

  På Skovbrynet har vi et terapi-varmtvandsbassin. Du har mulighed for at træne i bassinet, hvis du og din fysioterapeut vurderer, at det vil gavne dig. Denne træningsform er ofte relevant ved smerteproblematikker eller ved behov om lav belastning. Husk at medbringe badetøj, håndklæde samt badesko, hvis du skal træne i bassinet.

  Omklædningsfaciliteter

  Der er adgang til omklædningsrum med skabe, som kan aflåses på træningscentret. Vores badefaciliteter er begrænset, men det er muligt at tage bad efter din træning. Vi gør dog opmærksom på, at penge, smykker og andet af værdi medbringes på eget ansvar.

  Parkering

  Hvis du kører i egen bil, er der mulighed for at parkere lige ved indgangen til genoptræningscenteret eller bag Skovbrynet.

  Kontaktoplysninger

  Rehabiliteringscenter Skovbrynet

  Søengen 4

  2840 Holte

  Tlf. 46 11 20 40

  Daglig telefontid på hverdage fra kl. 8.00 – 13.00

  Læs mere om centreret her:

  Rehabiliteringscenter Skovbrynet

 • Beliggenhed

  Teglporten ligger i hjertet af Birkerød og i gå-afstand til bymidten og Birkerød Station. På Teglporten har du mulighed for ambulant genoptræning. Genoptræningscentret ligger bl.a. sammen med Aktivitetscenter Teglporten i det store nyrenoverede hus. Der er derfor mulighed for at købe mad og drikke i caféen alle dage om ugen.

  Træningsfaciliteter

  Genoptræningscentret Teglporten har gode træningsfaciliteter. Vi har store og lyse træningssale, hvor der er træningsmaskiner. Vi har også et træningskøkken, hvor du kan træne dine færdigheder og hverdagsaktiviteter. Derudover har vi aflukkede undersøgelses- og samtalerum.

  Lige udenfor Teglporten findes en udendørs træningsbane i forbindelse med genoptræningen. Den kan frit benyttes på eget ansvar. Vi bruger ofte vores udendørsomgivelser i træningsforløbene.

  Omklædningsfaciliteter

  Der er adgang til et omklædningsrum på træningscentret. Vores badefaciliteter er begrænset, men det er muligt at tage bad efter din træning. Til den ambulante træning er der skabe som kan aflåses, hvor dine ejendele kan opbevares, mens du træner. Vi gør dog opmærksom på, at penge, smykker og andet af værdi medbringes på eget ansvar.

  Parkering

  Hvis du kører i egen bil, er der mulighed for at parkere lige ved indgangen til genoptræningscenteret eller på parkeringspladserne langs Teglporten.

  Kontaktoplysninger

  Genoptræningscentret Teglporten

  Teglporten 11

  3460 Birkerød

  Tlf. 46 11 39 60

  Daglig telefontid på hverdage fra kl. 8-13.

 • Beliggenhed

  Hegnsgården ligger i Nærum ved siden af den dejlige bibliotekspark, hvor der er gode muligheder for at gå ture.

  Vi bruger både parken og vores to store atriumgårde til at træne i. I vores atriumgårde er der udendørs træningsredskaber til fri afbenyttelse.

  På Hegnsgården er der mulighed for både ambulant genoptræning og døgnophold med genoptræning og rehabilitering. 

  Træningsfaciliteter

  Rehabiliteringscenter Hegnsgården råder over gode træningsfaciliteter. Vi har to store og lyse træningssale, hvor der er træningsmaskiner og mulighed for træning på gulv. Derudover har vi aflukkede undersøgelses- og samtalerum. På hver afdeling har vi mindre træningsstationer og enkelte træningsmaskiner. Du kan således selvtræne i aftentimer og i weekenden.

  Omklædningsfaciliteter

  Der er adgang til omklædningsrum med skabe, som kan aflåses på træningscentret. Vi gør dog opmærksom på, at penge, smykker og andet af værdi medbringes på eget ansvar. Det er ikke muligt at bade efter endt ambulant træning.

  Parkering

  Hvis du kører i egen bil, er der mulighed for at parkere lige ved indgangen til genoptræningscenteret eller på en større parkeringsplads før Hegnsgården.

  Kontaktoplysninger

  Rehabiliteringscenter Hegnsgården

  Alléen 7

  2850 Nærum

  Tlf: 46 11 51 20

  Telefontid fra kl. 8.00 til 15.00

  Der kan ringes vedr. borgere på døgnrehabilitering i alle døgnets timer.

  Læs mere om centret her:

  Rehabiliteringscenter Hegnsgården

Baggrundsinformation

Tilsyn

Vi fører løbende tilsyn med vores genoptræningscentre.

Find alle tilsyn på siden nedenfor: