Hop til hovedindhold
TEMA

Bliv en del af Sundhed og Forebyggelse

Vær med til at gøre en forskel for borgerne i Rudersdal Kommune. Vi har fokus på job med mening og faglig udvikling hos vores medarbejdere. Her på denne side, kan du finde mere viden om os og se de ledige stillinger. Er der ingen som passer lige nu til dig? Så giv os et ring - Vi hører meget gerne fra dig!

Kom med og gør en forskel

Hos os kan du hver dag være tæt på og gøre en stor forskel for de borgere, som har mest brug for det! Vi har ledige jobs til dig, som er faglært eller ufaglært - både i  hjemmeplejen, på plejecentrene og i vores genoptrænings- og rehabiliteringscentre. 

Beboer m. rollator og sosumedarbejde

Job med både mening og til ambitioner

Sundheds- og forebyggelsesområdet tilbyder job med mening, afveksling i hverdagen og gode udviklingsmuligheder.

Men er der ikke frygtelig langt til Rudersdal, tænker du. Nej, du er tættere på, end du tror - kun 25 minutter i tog fra Nørreport til fx Holte og Birkerød. 

Rehabiliteringscentrene: Til dig som søger efter udvikling og faglige udfordringer

I Center for Sundhed og Træning arbejder vi med rehabilitering, som en naturlig del af vores DNA. Det gælder både på de midlertidige pladser på Hegnsgården i Nærum, Skovbrynet i Holte, samt den ambulante genoptræning og sundhedsafdeling på Teglporten i Birkerød. Herudover er Rudersdal Rusmiddelcenter, der også bor på Teglporten en del af centret. 

Selvom vores fagligheder kan være forskellige, er vi fælles om at hjælpe borgerne med at forebygge sygdomsudvikling og funktionstab, og leve det liv, de ønsker, under de givne omstændigheder. Vi er samtidig et område, som er i fuld gang med at ruste vores område til at imødekomme udviklingen i det nære sundhedsvæsen, hvor flere borgere udskrives hurtigere fra hospitalerne og kommer til os med en større kompleksitet i sygdomsbilledet.

Er du sygeplejeske eller terapeut, og leder du efter nye spændende udfordringer? Så kom og vær med – se om en af vores ledige stillinger passer til dig eller søg meget gerne uopfordret. 

Video fra Rehabiliteringscenter Skovbrynet og Hegnsgården - Job i Rudersdal

Hjemmeplejen: Vi er stolte af at arbejde med mennesker – og vi er gode til det!

Vi ser det som et privilegie, at kunne gøre en konkret forskel i andre menneskers liv både fagligt og menneskeligt. Dét, at hjælpe mennesker med at have en tryg og velfungerende hverdag er svær at slå. Det er på samme tid et vigtigt, meningsfuldt og livsbekræftende arbejde. De mennesker, der har brug for hjælp, skal føle sig i gode hænder hos os - hvad enten det gælder på vores plejecentre, i hjemmeplejen eller i vores centre for sundhed og træning.

 

 

Mød Rie, Heidi og Daniel fra Hjemmeplejen

Plejecentre: Fem frisatte centre med højt til loftet

Er du sygeplejerske, sosuassistent eller sosuhjælper finder du i Rudersdal fem frisatte plejecentre, som alle rummer forskellige muligheder. Du vil finde engagerede og hjælpsomme kolleger i alle plejecentre, men herudover vil du finde at de hver i sær kan noget helt særligt. 

Du finder vej til flere oplysninger om de forskellige plejecentre nederst på denne side. Men først kan du i den følgende video møde en af dine måske kommende kollegaer og få et lille kig ind i hverdagen på et af vores plejecentre.    

Find frem til vores forskellige plejecentre og til hjemmeplejen

___________________________________________________________